Services

Skab vækst med Puffins’ e-commerce fulfillment services

Gennem et samarbejde med Puffins får I adgang til et professionelt lager og distributions setup. Vores løsninger dækker alt fra lagerhotel, pakning og forsendelse af ordrer, samt retur og kundeservice.

Vi er også behjælpelige med prep services, indsamling af produkt stamdata og fotoservice.

Med Puffins fulfillment får I adgang til et effektivt og pålideligt setup, hvor vi plukker, pakker og sender jeres ordrer.

Services

Vi tilbyder

Lagerhotel og distribution for webshops | Puffins Fulfillment

Lagerhåndtering

Vi modtager, opbevarer og håndterer jeres varer på vores opvarmet Klasse A lager, med fokus på automatisering og et cloud baseret state-of-the-art lagerstyringssystem.

Pluk, pak og distribution | Puffins Fulfillment

Pluk, pak og distribution

Vores lager er optimeret til effektiv pluk og pak håndtering. Ved hjælp af strømlinet processer og automatisering sikrer vi, at jeres ordrer hurtigt bliver plukket, pakket og sendt til den rette destination.

Kundeservice | Puffins Fulfillment

Kundeservice håndtering

Som en del af vores fulfillment koncept tilbyder vi professionelt og nærværende 360 graders kundeservice. Vi håndterer alle opgaver inden for kundeservice, både telefonisk, skriftligt og digitalt.
Standard integrationer | Puffins Fulfillment

Ubegrænsede integrationer

Vi har standard integrationer til alle de mest anvendte systemer og skulle der være specielle krav, har vi et fleksibelt API. Vores simple onbording proces gør det nemt at komme i gang.
Retur håndtering | Puffins Fulfillment

Returhåndtering

Kommer der forsendelser retur, står vi klar til at modtage og håndtere varerne. Ud fra standard principper eller jeres retningslinjer, sikrer vi et smidigt og effektivt retur flow.
Logistik dashboard og rapportering | Puffins Fulfillment

Rapportering & dashboard

Vi stiller et personligt WMS-login til rådighed, hvorigennem I får fuld adgang til lagerbeholdning og forsendelser, samt retur og transaktioner.
Prep og mærkning service | Puffins Fulfillment

Prep service & mærkning

Er der specielle hensyn eller krav fra kunder eller salgskanaler til mærkning af produkter eller forsendelser, så har vi en prep service klar, der sikrer den ønskede kvalitet og sikkerhed.
Opsamling og registrering af stamdata | Puffins Fulfillment

Registrering stamdata

Vi kan være behjælpelig med indsamling af produkt stamdata ved modtagelse, herunder blandt andet vægt, dimensioner, pakning og QC. Vi kan supplere jeres stamdata med høj kvalitets packshots.

Vil I kontaktes?

Vil I kontaktes af en af vores logistikrådgivere og høre mere om, hvordan I kan integrere et professionel fulfillment setup med jeres forretning? Så udfyld formularen, og vi kontakter dig snarest.

2 + 4 =

da_DK