OM PUFFINS

Professionel E-commerce Fulfillment

Hos Puffins Fulfillment har vi fokus på kvalitet, automatisering og gennemsigtighed. Vi er vores kunders professionelle e-commerce fulfillment setup, hvor vi med automatiserede løsninger og integrationer håndterer alt inden for lager, pluk, pak og distribution.

Vi gør livet lettere for jer gennem simple og skalerbare løsninger, med øje for bæredygtighed. Med en attraktiv placering tæt ved Messecenter Herning og motorvejsnettet, distribuerer vi vore kunders ordrer til hele verden.

”Når man går fra idé til handling, skal vejen dertil være så effektiv og positiv en oplevelse som muligt. Hvis der er for mange komplikationer eller generelt bare forsinkelser i processen, så taber man momentum og det skal man for alt i verden undgå”.

Carsten Ladefoged, CEO, Puffins Fullfillment

Dette var afgørende for de tanker som stifteren af Puffins, Carsten Ladefoged, gik med inden han kastede sig ud i et nyt ambitiøst projekt med fokus på online shops. Med 30 års erfaring inden for global logistik i bagagen og efter at have talt med adskillige online shops om fulfillment udfordringer, stod det hurtigt klart, at beslutningen om at outsource sit lager til tredje part egentlig var det nemmeste.

Det sværeste var selve eksekveringen på processer og integrationer til lager og fulfillment udbyder. Ved etableringen af Puffins var det derfor systemer og processer, der var de vigtigste parametre. Det skal nemlig være nemt og effektivt at arbejde med Puffins og integrationerne skal kunne etableres i løbet af ganske få dage.

Netop derfor arbejder vi med et cloud baseret lagersystem specielt udviklet til lagerhoteller med webshops som kunder. Det sikrer, at vore kunder kan vækste deres online shops i vort system uden problemer. Puffins har samtidigt investeret i plukkeautomater som effektiviserer selve ordrehåndteringen betydeligt – både hvad angår pluk og pak.

Carsten Ladefoged er oprindeligt udlært hos Samson Transport og efter 30 år i USA, bor han nu i Herning.

Fulfillment, logistik og distribution know how | Puffins Fulfillment

Fulfillment know how

Vi har mere end 25 års erfaring med professionel fulfillment, international e-commerce operation, samt online salg via B2B, B2C, D2C og markedspladser. 

Lager automatisering og proces optimering | Puffins Fulfillment

Automatisering & Teknologi

Vi er en teknologidrevet tredieparts logistik (3pl). Vores automatiserede løsninger og pluk-automater sikrer kunderne konkurrencedygtige priser, kvalitet og hastighed.
Kunden i fokus | Puffins Fulfillment

Med kunden i fokus

Hos Puffins har vi gjort det let for jer at komme i gang med at drive professionel e-commerce fulfillment. Gennem tæt dialog sikrer vi alt fra en tryg onboarding til løbende sparring, som kan optimere jeres forretning.
Bæredygtig logistik | Puffins Fulfillment

Bæredygtighed

På vores klasse A lager har vi øje for bæredygtighed og vejleder Jer i, hvordan I får det helt rigtige niveau af bæredygtighed i jeres logistik og fulfillment setup.

Betingelser

Alle opgaver udføres i.h.t. Nordisk Speditørforbunds almindelige bestemmelser, (NSAB 2015). Bestemmelserne begrænser vort ansvar for bortkomst, forringelse eller beskadigelse af gods til SDR 8,33 pr. kg. og for forsinkelse op til fragtbeløbet, maksimalt SDR 50.000 for hver ordre. Ved oplagring er speditørens samlede ansvar for skade ved en og samme hændelse begrænset til SDR 500.000 (§27).

Vægt-/målforhold
1 Cbm. = 333 kg.
1 Ldm. = 1850 kg. /5,5 Cbm.
1 Palleplads (120 x 80 cm) = 0,4 Ldm/740 kg.

​​Tilbud er afgivet på basis af de i dag gældende rater og kurser og er excl. moms og told. Ligeledes er priserne excl. de til enhver tid gældende tillæg såsom dieselolie, kapacitets- og miljøtillæg.

​Accept og gyldighed
Tilbud er gældende, hvis det accepteres inden for 1 måned eller efter aftale.​

CVR.: 42528188​

Vil I kontaktes?

Vil I kontaktes af en af vores logistikrådgivere og høre mere om, hvordan I kan integrere et professionel fulfillment setup med jeres forretning? Så udfyld formularen, og vi kontakter dig snarest.

10 + 5 =

da_DK