Pluk & Pak lager

Lagerhotel med pluk og pak for e-handelsvirksomheder

Det kræver både tid, penge og medarbejdere at håndtere et weblager. Derfor kan du igennem vores fulfillment center outsource den del af distributionen til os. Det eneste du skal sørge for, er at få jeres producent til at leverer varerne til vores lokationer.

Der er gode fordele ved et fjernlager, uanset om du er en nyopstartet e-handel eller om du har flere år på bagkanten. Den største fordel er dog den tid, du optjener ved at lade en tredjepart håndtere dine varer og indkommende webordre, som du så kan bruge på andre områder.

Hvordan fungere lagerhotellet? 

Vores lagerhotel er optimeret til effektive pluk og pak håndtering. Ved hjælp af strømlinet processer og automatisering sikrer vi, at jeres ordrer hurtigt bliver plukket, pakket og sendt til den rette destination. 

Lagerhotel og distribution for webshops | Puffins Fulfillment

Opbevar jeres varer hos os

I sørger for at jeres producent leverer jeres varer til vores lagerhotel, så vi kan administrere jeres webordre.

Effektiv pluk og pak | Puffins Fulfillment

Pluk og pak

Når en ordre bliver gennemført på jeres e-handelssite, så bliver det registreret hos os, så vi kan plukke og pakke ordren til kunden 

Forsendelse af pakker | Puffins Fulfillment

Ordren sendes til kunden

Så snart ordren er plukket og pakket, så bliver den sendt direkte ud til den ønsket destination.

Hvad kan du forvente som kunde hos os

Når du indgår et samarbejde med os, så får du samtidigt adgang til et professionelt pluk og pak lager samt et overskueligt distributions setup, som dækker over følgende:  

Integrationer | Puffins Fulfillment

Kom i gang med vores pluk og pak system

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med vores pluk og pak system, fordi det netop er en så overskuelig løsning, hvor det meste af arbejdet ligger hos os.

Hvis du har spørgsmål til vores pluk og pak ordning, eller hvis du bare ønsker at komme i gang med det samme, så kan du kontakte os på 4422 9211. Du kan også sende os en besked via vores formular, og så vender vi tilbage til dig, når vi ser din henvendelse.

Vil I kontaktes?

Vil I kontaktes af en af vores logistikrådgivere og høre mere om, hvordan I kan integrere et professionel fulfillment setup med jeres forretning? Så udfyld formularen, og vi kontakter dig snarest.

11 + 9 =

da_DK